Janid Fotografie, gevestigd in Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.janid.com
Jan Idema
Sabotagelaan 148,
9727C Groningen
E=mail: info@janid.com
Telefoon: 
0640464157
Jan Idema is de Functionaris Gegevensbescherming van Janid Fotografie Hij is te bereiken via info@janid.com

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Janid Fotografie verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via janid@janid.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Janid Fotografie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Janid Fotografie bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. 

Delen van persoonsgegevens met derden
Janid Fotografie verstrekt geen gegevens aan derden. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Janid Fotografie gebruikt geen functionele, analytische en tracking cookies. 

Op deze website worden wel cookies geplaatst door derden. Hieronder een overzicht:

 

Deze website gebruikt WP Statistics – WordPress plugin. 
WP Statistics slaat geen persoonlijke gegevens op, verzamelt of verzendt deze gegevens van de bezoekers van de site.
Kijk voor meer informatie op de volgende link:
https://nl.wordpress.org/plugins/wp-statistics/

 

 

 

Janid Fotografie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Janid Fotografie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met  via janid@janid.com. Janid Fotografie heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

– AVG virusscanner en firewall.
– TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Welke persoonlijke gegevens worden verzameld en waarom:

Op deze website worden geen persoonlijke gegevens verzameld, behalve die je zelf in vult in het contactformulier of reactieformulier

Reacties / Contactformulieren

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.
Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.
Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle foto’s zijn met toestemming geplaatst. Wanneer je toestemming hebt gegeven moet je je realiseren dat anderen het kunnen downloaden.

Cookies

Cookie scan report

Summary
Scan date:  28/01/2020
Domain name:  www.janid.com
Server location:  Netherlands
Cookies, in total:  4

Scan result
4 cookies were identified.

Category: Necessary (4)

Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
CookieConsent janid.com HTTP 1 year
First found URL: https://www.janid.com/
Cookie purpose description: Stores the user’s cookie consent state for the current domain
Initiator: Script tag
Source: notinstalled
Data is sent to: Ireland (adequate)
Adequate country under GDPR (EU)
 
cookielawinfo-checkbox-necessary janid.com HTTP 1 day
First found URL: https://www.janid.com/
Cookie purpose description: Determines whether the visitor has accepted the cookie consent box.
Initiator: Webserver
Source: janid.com
Data is sent to: Netherlands (adequate)
Adequate country under GDPR (EU)
 
cookielawinfo-checkbox-non-necessary janid.com HTTP 1 year
First found URL: https://www.janid.com/
Cookie purpose description: Determines whether the visitor has accepted the cookie consent box.
Initiator: Webserver
Source: janid.com
Data is sent to: Netherlands (adequate)
Adequate country under GDPR (EU)
 
PHPSESSID janid.com HTTP Session
First found URL: https://www.janid.com/
Cookie purpose description: Preserves user session state across page requests.
Initiator: Webserver
Source: janid.com
Data is sent to: Netherlands (adequate)
Adequate country under GDPR (EU)

Delen van je data

Je gegevens wordt niet gedeeld met of verkocht aan derden

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met je kunnen opnemen, voor het opstellen van overeenkomsten, zodat wij je op de hoogte kunnen stellen van wijzigingen van onze diensten of producten, zodat wij onze producten of diensten bij je af kunnen leveren, om nieuwsbrieven te versturen als je daar toestemming voor gegeven hebt. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

Hits: 230