Links

studioh200_300 StudioH200
Hans van der Veen, Groningen
Galerie H200 is een heldere expositieruimte waar plaats is voor beeldende kunst in al zijn verschijningsvormen. Exposities volgen elkaar in een rap tempo op: elke expositie duurt drie weken. Naast de galerie is mijn atelier: een plek om lekker te werken en om mijn eigen werk te tonen.
website
100_5426_250br Wiebren Arema
beeldend kunstenaar, Groningen
Bij mijn werk staat de mens als onderwerp centraal. Ik werk met een groepje collegae kunstenaars “GROEP 26” aan de hand van een model op doek, paneel of papier. De mens als onderwerp vind ik boeiend omdat er tijdens het tekenen c.q. schilderen een relatie, een sfeer groeit, vooral als je regelmatig iemand al geschilderd hebt.
website
logo-kort-autent250 BureAUtent
Ruud Delhaas, Zeist
Nu onze maatschappij zich zo ontwikkelt dat op steeds meer plekken de kwaliteit van leven alleen door de inzet van een toenemend aantal vrijwilligers en mantelzorgers is te realiseren, is elke vrijwilliger die er niet zo veel plezier meer in heeft of zelfs dreigt uit te vallen er één te veel. BureAUtent is steunpunt voor vrijwilligers of mantelzorgers en hun coördinatoren.
website
 

 

volkersvertalingen

Volkers Vertalingen en Kleuren-rijk
Hennie Volkers, Nieuw Weerdinge
Volkers Vertalingen verzorgt vertalingen op het gebied van religie en spiritualiteit, lifestyle, kunst en cultuur, flora en fauna, toerisme en reizen en alsmede tijdschriftartikelen en persberichten van uiteenlopende aard .
Kleuren-rijk: D.m.v een analyse leer je welke stijl kleding en welke kleuren het beste bij je passen.
website
 zzlogo Homomannenkoor Zangzaad uit Groningen is in 1988 opgericht. Wij zijn een vierstemmig zingend mannenkoor, waarbij zingen op een zo goed mogelijk niveau gepaard gaat met gezelligheid en plezier. Dit alles onder leiding van onze inspirerende dirigente Esther van Dijk.
website